Easy Recycle в X Challenge Park Царево

От началото на септември караме скейтборд на пула в X Challenge Park Царево.

Парка предоставя възможност за практикуването на повечето атрактивни и екстремни спортове сред приятната обстановка на прохладна борова гора. Освен професионален пул за скейтборд, кънки, БМХ и др. , в X Challenge Park има дърт трасе за планинско колоездене, както и въжена градина с няколко атракциона: скок със статично въже „махало“ , тролей , и детска въжена линия за най-малките. За тези, които никога не са опитвали, но имат желание да се докоснат до тези спортове, паркът предлага обучение от професионални инструктори по съответния вид спорт.

Любителите на къмпинга могат да прекарат незабравими вечери в обособения палатков лагер и да се насладят на уюта на лагерното огнище. Къмпингът разполага със санитарно помещение с топла вода, което допълва удобствата за комфортно изкарване. Като споменахме удобства, няма как да подминем и факта, че парка разполага и със собствено бистро, което сервира превъзходна храна за всички вкусове в биоразградими съдове.

Освен всички тези безброй приключения за малки и големи, там ще откриете и торбичките Easy Recycle, които помагат за старателното събиране на парковите отпадъди. Разбира се, имате възможност и да се сдобиете с един комплект за вкъщи. Торбичките се продават в новооткрития SHOP в X Challenge Park.